Vecka 25

Det ofödda barnet mäter cirka 31 cm och väger cirka 650 g. Könsorganen blir färdigutvecklade. Vagina på flickor är fullt utvecklad. Naglar på fingrar och tår börjar växa ut.

12/5 (v 24+0)

Inne i vecka 25, och som jag skrivit tusen gånger redan under den här graviditeten så går det så otroligt fort. Kan inte fatta att jag redan är i sjätte månaden. Vi ska bli föräldrar igen om 3½ månad ifall allt går bra! Jisses..

Just nu är vi mitt uppe i att packa flyttkartonger eftersom vi ska byta lägenhet i helgen. Byter med svärföräldrarna, vår trea mot deras femma. Mer rum, mer att städa... haha.. :-)

Nej, det ska faktiskt bli jätteskönt. Gott om plats och utrymme för Emil som äntligen kan få ett eget rum. Tvättmaskin och torktumlare hemma i badrummet (gud så skönt!).

Bebisen växer så det knakar och spänner verkligen ut magen nu, ibland kan jag känna en kroppsdel fast jag vet inte riktigt vad det är jag känner, huvudet eller rumpan kanske? När jag gjorde ett snabbt UL efter glukosbelastningen låg h*n med huvudet neråt och benen i kors uppåt. Upp-å-nervänd kräddarställning alltså. Fast de är väl fortfarande ganska rörliga därinne. Känns som h*n byter ställning ett antal gånger om dagen. Jisses vad det sprallar därinne ibland!

Vet inte hur det blir med internet nu på ett tag så om det inte skrivs här under några veckor så vet ni varför..