Vecka 32

Barnet är nu cirka 39 cm och väger 1,5 kg. Huvudets diameter är 8,2 cm. Fettlagret under huden blir tjockare. Tånaglarna växer. På pojkar kommer testiklarna ned i pungen från ljumsken. Rör sig nu med sådan kraft att mamman kan "tappa andan" när barnet får in en fullträff.

1 Juli (v 31+1)

Idag var det dags för ett nytt besök hos barnmorskan och det gick så bra så. Emil var lite orolig även idag när jag skulle ligga på britsen, han tyckte nog det var bra konstigt att tanten lyssnade och mätte på mammas mage.

Mitt Hb har gått upp jättebra så Niferexen verkar fungera, var ju jättetrött innan jag började med dem och nu känner jag mig nästan oförskämt pigg =)

Om två dagar åker vi till Finland och det börjar kännas lite småstressigt nu, det är mycket som ska packas, fixas och donad innan. Jag har handlat en massa bra-att-ha-med-sig-grejer som solskyddsfaktor till Emil och en massa annat. Fick lov att köpa upp mig på lite mer mammatrosor också (snuskigt dyrt!) för på ön ute i skärgården finns inget rinnande vatten (lite omständigt att tvätta då).

Jag hoppas på att vi får en skön resa och semester i Finland och återkommer när vi är hemma igen runt den 17-18 Juli.